تبریک رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه به مناسبت آغاز هفته کتابخوانی و روز کتابدار

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۲۴ ۱۰:۴۳ | تعداد بازدید: 66

دکتر حسین رنجبر، رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی آغاز هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بی‎شک تأثیر ژرف کتاب در اعتلای فرهنگ جوامع و سرعت بخشیدن به پیشرفت آن، انکارناپذیر است، بطوری که نمی توان پیشرفت جوامع را، بدون توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی متصور شد. از این رو، مقوله کتاب و کتاب خوانی، از حیطه های قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه ضرورتی انکارناپذیر است. هر قدر فرهنگ کتابخوانی درجامعه گسترش یابد، فرهنگ عمومی افراد نیز تعالی می‌یابد. از این رو اولین آیاتی که بر پیامبر گرامی اسلام(ص) نازل شده است، در مورد خواندن بوده و قرآن اصلی‌ترین معجزه پیامبر و بیانگر اهمیت کتاب در دین میبن اسلام است. لذا اینجانب هفته کتاب و کتابخوانی را به تمامی اساتید، دانشجویان، دانش‌پژوهان و کارکنان محترم دانشگاه و همچنین روز کتابدار (24 آبانماه 1400)را به کتابداران گرانقدر و زحمتکش دانشگاه تبریک عرض نموده و برای آنان آرزوی توفیق روزافزون دارم.