ویژه دانشجویان جدیدالورود

کارگاه آشنایی مقدماتی با کتابخانه و منابع اطلاعاتی دانشگاه با تاکید بر نرم افزار جامع کتابخانه برگزار شد

کد مطلب: ۳۵۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۷/۱۷ ۱۲:۳۷ | تعداد بازدید: 46

کارگاه آموزشی آشنایی مقدماتی با خدمات کتابخانه  دانشگاه در روز شنبه 14 مهرماه  97 در سایت مرکزی دانشگاه علوم پزشکی توسط کتابدران کتابخانه مرکزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه؛این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان جدید الوروود با کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه برگزار شد و اطلاعاتی در زمینه  آیین نامه، قوانین مربوطه در خصوص امانت و استفاده از کتابخانه، نحوه جستجو در نرم افزار جامع کتابخانه و آشنایی مقدماتی با کتابخانه دیجیتال دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار گرفت. قابل ذکر است این دوره آموزشی برای تمامی گروه های آموزشی بویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حال اجراست.

برچسب های خبر