با حضور جمعی از مدیران ومسئولین دانشگاه صورت گرفت:

تبریک هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار با حضور در کتابخانه مرکزی دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۸/۲۷ ۱۲:۲۵ | تعداد بازدید: 68
هفته کتاب

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ،همزمان با فرارسیدن هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار( 20تا 26آبان ماه) جمعی از مدیران ومسئولین دانشگاه  با حضور در کتابخانه مرکزی دانشگاه این روز را به همه دست اندرکاران و تلاشگران این عرصه خصوصاً کتابداران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک گفتند.

الهه ارمی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه نیز ضمن تبریک به تمامی دوست داران کتاب، کتابخوان ها و کتابدارن عزیز بیان داشت:  بی شک توسعه علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جوامع در گرو خواندن کتاب است و اهمیت دادن به مساله کتاب، کتاب‌خوانی و ترویج مطالعه در جامعه خصوصاً در میان جوانان و نوجوانان  یکی از مهمترین راه‌های توسعه فرهنگی است  .

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه ضمن اشاره به اینکه  یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه در جهان امروز، میزان سرانه مطالعه است افزود: کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریهبا  فضای 280 متر مربع  و با وجود 22 هزار کتاب فارسی و لاتین (بیش از 16 هزار کتاب فارسی و  بیش از 5 هزار کتاب لاتین ) و تعداد 750 نفر عضو فعال در جهت بالا بردن سرانه مطالعه اهتمام ویژه ای ورزیده است..

همچنین وی از وجود39269 کتب دیجیتال به صورت کنسرسیومی و مشترک  به صورت آنلاین  در کتابخانه مرکززی دانشگاه خبر داد  و  عنوان کرد : راه اندازی منابع دیجیتال کتابخانه،بروز رسانی منابع کتابخانه و خریداری سالانه حدود 800 نسخه کتاب تخصصی وعمومی از جمله اقداماتی بوده است که در راستای دسترسی آسان تر دانشجویان و اساتید به منابع و کتب صورت گرفته است .

ارمی در ادامه بیان کرد : تعداد مجلات لاتین  به 48 هزار نسخه  الکترونیکی و 80 عنوان  مجلات فارسی چاپی رسیده است که این از دیگر اقدامات صورت گرفته در این سالها می باشد.

همچنین ادامه داد: امسال بناداریم ضمن تبیین جایگاه مطالعه و کتاب خوانی در تحقق شعار «حال خوش خواندن»، ضمن رعایت اصول هنری و زیبایی شناختی در اجرای برنامه ها و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در زمینه مطالعه و کتاب به اجرای برنامه های ابتکاری و خلاقانه فرهنگی بپردازیم  که از این روی مسابقه کتابخوانی "دنیای سوفی " ویژه دانشجویان ، کارمندان و اعضای هیات علمی برگزار خوتهیم کرد تا مشارکت فعالان عرصه کتاب و کتاب خوانی را جلب کنیم.